dimarts, 13 d’octubre del 2009

LECTURA 1r Trimestre 3r ESO

L'infern de Marta, Pasqual Alapont (Editorial Bromera)

Una jove maltactada lluita per salvar la seua vida. Quan va acceptar eixir amb aquell xicot, Marta no sabia que posava un peu en l’infern, i que d’ara endavant seria tan dolorós penetrar-hi com tractar d’escapar-ne. Aquesta novel·la de Pasqual Alapont, escrita a la manera d’un thriller, amb psicòpata inclòs, posa els cabells de punta. És la història de Marta, una jove que es va enamorar de la persona equivocada; però també és la història d’una amistat a prova de bombes que captiva per la seua tendresa.
El llibre es completa amb La màscara de l’amor, un text en què el psicòleg i criminalista Vicente Garrido analitza els comportaments de risc que qualsevol jove hauria de tenir en compte per evitar caure en l’infern del maltractament físic o psicològic. Un llibre molt útil que conjumina una novel·la emocionant plena de suspens i un pràctic llibre d’autoajuda.
Ací teniu el quadern amb les activitats proposades per a treballar la novel·la. Les activitats individuals estan marcades amb negreta i les heu de fer a casa. Imprimiu el quadern i porteu-lo a classe tan prompte com pugueu.

infern de marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada